Tjänster och priser

linn sunesson heimdal planerar kommande bröllop och event

Rådgivning

För er som kommit en bit in i bröllops-planeringen och vill stämma av med en bröllopsexpert. Eller så vill ni ha hjälp med specifika delar i planeringen.

silvrig bröllopsring i ask l wedding & event

Konsultation

För er som vill börja bröllopsplaneringen med experthjälp och få allt material och kunskap som behövs för att själva kunna planera  bröllopet. 

bröllopskoordinatorn linn sunesson heimdal l wedding & event

Dagskoordinering

För er som har planerat själva inför bröllopet, men vill kunna släppa allt ansvar under den stora dagen och bara njuta tillsammans med nära och kära.

bröllopskoordinator linn l wedding & event koordinerar bröllop

Helkoordinering

För er som vill ha experthjälp i varje steg i bröllopsplaneringen. För att ni själva inte vill, kan eller har tid att planera. Eller så vill ni gå all-in helt enkelt!

l wedding & event baby shower inbjudan

Event

För er som vill ha hjälp med planeringen av ett privatevent. Jag hjälper er med allt från födelsedagsfirande till firmafest eller möhippa.

"För oss var Linn ovärderlig. En stöttande hand under planeringen av vårt bröllop med många tips och kreativa idéer. På bröllopsdagen var hon vår högra hand och höll all kontakt med de andra som var inblandade i vårt bröllop för att allt skulle fungera. Väljer ni Linn får ni en otroligt noggrann, strukturerad och proffsig bröllopskoordinator. Hon är lätt att samarbeta med och man inser snabbt att hon har koll på vad hon gör, för oss har det känts väldigt tryggt under hela processen. Vi är så glada och tacksamma över att vi valde att ha en bröllopskoordinator och att vi valde Linn. På bröllopsdagen kunde vi fokusera oss på att gifta oss och NJUTA!"

//Linda & Simon Önerud

"Vi hade den bästa bröllopshelgen och dagen i våra liv den 8/8-2020. Linn gjorde att vi till 110% kände oss trygga hela dagen. Från första möte till bröllopsnatten - inte en gång har vi varit oroliga. Hon har funnits tillgänglig när vi ville ha tips och råd, fanns där för oss under hela bröllopsdagen och bara löste ALLT. Detta gjorde att vi kunde 100% vara i nuet och bara njuta. Linn är trygg, lugn, strukturerad & detaljerad - en person man vill ha bredvid sig under bröllopet. Vi är så otroligt glada för hennes hjälp och vi vill ge våra största & varmaste rekommendationer att anlita henne som er bröllopskoordinator!"

//Lisa & Johannes Sprigg Carlzén 

koordinator linn sunesson heimdal planerar inför bröllop och event i jönköping

Rådgivning 995 kr

Ni får ett personligt möte med mig där vi går igenom det ni önskar. Har ni fastnat i planeringen halvvägs och saknar inspiration eller inte hittat alla leverantörer ni behöver? Kanske behöver ni hjälp med checklista och budgetfil – jag hjälper er!  Ni får också fri mailkontakt inför ert bröllop med chans att ställa frågor och bolla idéer när ni önskar. 

Konsultation 2995 kr

Ni får ett personligt möte med mig där vi går igenom allt som ni behöver för att själva kunna planera ert bröllop på ett organiserat och härligt sätt utan oro. Vi hörs via telefon eller mail i förhand så kan jag skräddarsy vårt möte efter era behov. Det ingår alltid checklista, budgetfil, budgetposter, trycksakslista, prioriteringslista, personlig moodboard och personliga leverantörsförslag. Vi har sedan mail eller telefonkontakt under hela planeringstiden. För er trygghet att kunna ställa frågor eller bolla en idé när ni önskar. 

 

silvrig bröllopsring i ask l wedding & event
bröllopskoordinatorn linn sunesson heimdal l wedding & event

Dagskoordinering 9995 kr

Ni får två personliga möten med mig inför ert bröllop för att lämna över all planering och bokningar och inte minst berätta vad som är extra viktigt för er under er bröllopsdag. Jag kommer ställa sista minuten-frågor som kan hjälpa er att undvika misstag man lätt gör. 

Under bröllopet finns jag på plats 12-16 timmar beroende på ert upplägg. Jag projektleder dagen, har koll på alla leverantörer, körscheman, hjälper toastpar och släcker ev bränder. Jag finns där så att ni och era nära och kära inte ska behöva tänka på något mer än att njuta av dagen!

Helkoordinering 19 995 kr eller på offert

Ni får flera personliga möten med mig, fysiska eller digitala, för att gå igenom och stämma av var ni är i planeringen ända fram till bröllopsveckan. Jag tar hand om research, tidsplan, körscheman och ni kan ägna er åt att provsmaka tårtor och välja mellan olika förslag jag ger er. Ni får samma material som under en konsultation och naturligtvis också möjlighet att ha mail eller telefonkontakt under hela planeringstiden fram till bröllopet.

bröllopskoordinator linn l wedding & event koordinerar bröllop
l wedding & event baby shower inbjudan

Event På offert

Beroende på vilket slags event ni ska ha och i vilken omfattning ni önskar hjälp, skapar jag en personlig offert till er. Jag kan hjälpa er med allt från en uppstart i planeringen, till leverantör-förslag eller ta över hela planeringen fram till eventdagen. 

Alla priser är ink. moms. Jag rekommenderar alltid de leverantörer som jag tror är rätt för just er och därför arbetar jag inte med provisioner. De eventuella rabatter jag får tillfaller er som brudpar. För er trygghet arbetar jag inte heller med timdebitering. Det paketpris eller fasta pris vi kommer överens om på offert från början är det som gäller.

Samarbetspartners

anna jansohn fotografi är samarbetspartners med l wedding & event i jönköping småland sverige
hooks herrgård är samarbetspartners med l wedding & event
design by le är samarbetspartners med l wedding & event i jönköping
smålandstorpet är samarbetspartners med l wedding & event i jönköping
noor studio är samarbetspartners med l wedding & event i jönköping

Samarbetspartners

anna jansohn fotografi är samarbetspartners med l wedding & event i jönköping småland sverige
noor studio är samarbetspartners med l wedding & event i jönköping
smålandstorpet är samarbetspartners med l wedding & event i jönköping
hooks herrgård är samarbetspartners med l wedding & event
design by le är samarbetspartners med l wedding & event i jönköping

© 2020 by Antonia, Ellinore, Molly & Erica

Translate