Om L Wedding & Event

Året var 2019. Våren hade sått sina sista vitsippor i Jönköping och min dotter Juni kom till världen. En tanke om att få jobba som bröllopskoordinator hade grott inom mig länge men inte förens nu kom idén om L Wedding & Event till mig. Redan när jag själv var en liten flicka var det en av tre drömmar jag hade; Att få en dotter som heter Juni, att gifta mig i månaden med samma namn och att sedan hjälpa andra att planera sina drömbröllop.

När Juni kom till världen vågade jag äntligen satsa på den sistnämnda. Drömmen om att bli bröllopskoordinator. Drömmen om att hjälpa andra att skapa sina drömbröllop. Och drömmen om att jobba med det som jag älskar. L Wedding & Event startades. Företaget är verksamt i hela Sverige men utgår från Jönköping.

Linn Sunesson Heimdal

Bröllopskoordinator

bröllopskoordinatorn linn sunesson heimdal ger brud bröllopsbukett

Karriär

2011

Fick den första av en rad olika ledarroller inom IKEA som jag haft under min karriär de senaste 9 åren.

2015

Flyttade till Zürich, lärde mig tyska och arbetade på det största IKEA varuhuset i Schweiz.

2017

Blev Restaurangchef på IKEA Linköping med personalansvar om 70 medarbetare och 5 chefer. 

2019

Blev diplomerad bröllopskoordinator efter studier via Great Wedding Academy.

bröllopskoordinator eventplanerare i jönköping småland l wedding & event

Om mig

Mitt namn är Linn Sunesson Heimdal och det är jag som är personen bakom L Wedding & Event. Det har alltid varit en dröm för mig att hjälpa människor att skapa bröllop och event. Sådana bröllop som de bara trodde att de kunde drömma om. Förutom den passion som jag känner för mitt yrke har jag även en god förmåga att skapa tillit och relationer till många olika typer av människor. Jag har många gånger fått höra att jag är personlig med mina kunder och en god lyssnare. Behöver saker och ting styras upp kan jag också vara den som tar på mig ledarrollen.

Några saker som jag och min man delar intresse i är att bjuda in till temamiddagar, dricka goda viner och umgås med familj och vänner.  För oss var den ultimata kärleksförklaringen till varandra och våra nära och kära att bjuda in till en riktigt stor kärleksfest. Vårt bröllop var varken traditionellt eller banbrytande, det var personligt och exakt som vi hade föreställt oss det. 

Precis så vill jag att ert bröllop också ska bli – så som just ni drömmer om!

"Linn gör ett gediget, väl genomtänkt och personligt arbete."

//Linda & Henrik

© 2020 by Antonia, Ellinore, Molly & Erica

Translate